Thursday, January 27, 2011

wishlist no 4..

salam..

ari ni nk hebah2kan yg wishlist no 4 aku dh partly tercapai.. sbb ape aku kate partly, sbb aku x beli pun mesin jahit.. tp aku beli barang2 jahitan... ekekke

sbnrnye, hati ni mcm dh berminat dgn seni felt craft.. kalu kawan2 sekolah, mesti ingat yg aku suke buat card la, buat duty roaster kelas la, last skal aku hias goodies kawin aku sendiri.. ahamdullilahh... puass hati mase tu..lantas dgn lajunya aku g order kat sini... last tuesday, alat2an jahitan aku pun sampai...

ni la isi kandungan parcel yg aku dapat...


ngk tu ade tgn yg sibuk..
best beli starter pack ni, sbb sus n felt ni sediakan tutorial for those yg bebetul dummy mcm aku nih.. hahah..cara2 jahitan, pattern, alatan2 sume lengkap tau.... tp as of skrg ni satu pun aku x buat lagik.. korang ngk la cik kak ni.. dia lg busy dr aku.. aku budak je fail ni, dia pun sibuk dekat... pastu berebut2 ngan aku...

cha2... sbnrmye..sbnrnye.. mama nk blaja wat ni, sbb nk wat goodies utk besday cha nnti.. kuikuikui.. besar harapan aku kann.... harapan setinggi gunung taw... ape2 jek la utk anak dara kesayangan semua ni... hihhi

ade budak berebut ngan mak su dia..
 p/s  1- banyak plak nk kene pkir.. mintak quotation skali rm380 utk 2 hours daa...mahal kannn... baik aku beli pool, suh mica n the gang masuk dlm tu.. kuikuikui..
kalu majlis2 ni aku teringat kt At, slalunye dia mesti ade... tp sejak dh g UK nih, xde dah ahli tetap, kalu ade majlis kat umah aku.. aku tau ti, mesti ko rindu nk makan roti jala mak aku kan.. kekekekkekeke

p/s 2- actually, wishlist ke 3 tu pun partly tercapai selepas papa belikan aku beg longchamp yg ade kumbang  ngan rerama kaler itam... tp aku nk coach sbnrnyee... tp akibat x sabar.. longchamp pun longchamp laa... akibat dr tu, coach aku kene beli sendiri... padan muka.. haha

k la sume.. tata..
with luv, mama misha

4 comments:

LUTH ^_^ LUNA said...

yup difinitely n absolutely rite..aku rindu nasi beriani mak ko juga....bestt la mica...mesti grand besday party nnt.. aku x sbr nk smbt besday aiff kt msia...dkt sini x sempat nk gntg belon pun..aku fikir nk masak apa pun dh nightmare

Ms.Gegirl said...

ooo..sbb tu kau tny ye. dh beli menatang ni upanya ;) bestla mica. dpt mama rajin;)

cira said...

at - mak aku pun kalu masak2 ingat kat ko ngan mat yo... hihihi.. nnti bile korang balik sini, leh jadi ahli tetap balik.. yeayy!!..

aida - setakat ni aku x wat pape lagi..susah la buat dia. tgn aku keras... hahaha

cira said...
This comment has been removed by the author.