Friday, January 14, 2011

Wallpaper

salam..

banyak post ade dalam draft..masih x cukup bahan bukti nk publish.. ihihi... ari ni nk cite pasal wallpaper kat handphone.. semalam mase tea break, kami berbual la sesama sendiri... sampi la satu topic yg agak best utk dibentangkan... tentang wallpaper kat handphone..

dia cakap, lecturer course tu ade wat kajian.. lebeh kurang mcm ni...

kalu lelaki itu :
belum berkahwin gambar yg akan dipaparkan selalunya - kete, wajah sendiri, permandangan, gambar ngan awek/tunang

dh kawin - slalu letak gambar kete atau anak

kalu perempuan plak
belum berkahwin selalunya akan gunakan gambar - ber2 ngan boyfren, wajah sendiri

tgh preggy - gambar bb comel, wajah sendiri, dgn husband

kalu dh ade anak - gambar anak laaaa.

pastu kami pun belek2, betul laaa... kami masing2 letak gambar yg tergolong dr kumpulan masing2... tp pelik, nape lelaki susah nk letak gambar isteri kat wallpaper hphone dia.. inikan plak kat fb..

balik2 tu aku tnya maaruf, dia ckp, xde intention pun nk letak... letak gambar anak dah laa.. tp mmg xde jawapan utk itu..

sememangnya gambar ni yg terpapar dlm wallpaper sy skrg ni..


korang plak gambar sape? hihi

k la.. tata..

with luv, mama misha

4 comments:

Ms.Gegirl said...

laki aku pun x penah letak gmbr aku kat profile dia..kesian kan? aku lg comei pe. oleh itu aku pun x ltk gmbr dia. bek aku ltk pic aku atau rissa..kakakkaa.tp kan wallpaper aku x leh ltk pic rissa..company dh setkan..ltk pic ladybird. sengal kan?

cira said...

hahaaha... ntahnye... ko kan comelll... x letak plak...

aku pun same, lagi comel, dia x letak pun.. dia letak gambar sport rim... adakah sport rim lg comel dr aku? uwwaaa..

aku pn x leh letak kt desktop aku.. companu setkan visi + misi syarikat.. suh den hapal.. ekeke

~I'M SHOPAHOLIC~ said...

wallpaper hp aku skang anak angkat aku... hikhik.. kat opis still gmbr wedding..

cira said...

kekekeke.. anak angkat yg ko suke belikan baju tu ekk..

leh x mica jadik anak angkat ko... kekekekkeke