Monday, January 24, 2011

sy nk tu.. sy nk tutu

salam..

hi la status aku kat fb, minggu lepas.. kisahnya, nk cari tutu utk misha.. kn ke lagi 2 bulan besday dia.. insyaAllah kami sekeluarga nk buat sedikit majlis kecil2an.. ini pun sebab skali dgn majlis doa selamat adik aku pregnen 7 bulan... alhamdullilahh...

dalam mind aku, sememangnye dh set tutu crawler dr baby gap utk dipakai oleh sang anak.. unfortunately, tutu crawler tu out of stock kat sume outlet.. sedey hati macik taww...

aku usahakan gak la, jmpe kat satu belog ni.. tapi... abes color yg jadi pilihan hati x available plak ... !@#$&$&$*..  ni lar, tutu yg aku berkenan nk mampus sesangat tuu... cube bygkan, mica yg debab tu pki.. mesti tergelek2.. tp if mase tu dh dapat kaki lar.. hopefully dh!! amin...


lagi satu ni pun aku adore sesgt.. ke sbb baby ni chomel so that aku terpengaruh.. kuikuikui..



xpe lar.. masih ade masa lagi ni.. tp susah2 pkikn gown layered jek.. kat trudy n teddy pun yg gorjes2 sgt dah.. ayat pelembut hati...

kalu sape2 ade jmpe @ jual , bgtau ai k.. muarrhhhh in advance..

k la.. tata..

with luv, mama misha

6 comments:

Aishah Rahim said...

Kalau macam gitu punya comel, kita pon berkenan nak pakai. Boleh? :p

cira said...

chomel sgt kann... meroyann ai taww...

jom la macik aishah, kite pki sesame - mica cakap.. ekekkeke

Arissa Zoela said...

salam ukhwah mama mica..

lawalah tutu tu..mcm nak jugak...hehehe...btw mica dah umo brape....

Jum Sertai GA sempena 1st Birthday Arissa..Hadiahnya mmg mommies suke :) TQ http://arissazoela.blogspot.com/2011/01/arissa-zoela-1st-birthday-giveaway.html
~Hadiahnya Alfalfa milk booster & ice packs~

LUTH ^_^ LUNA said...

dari hari tu aku nk tanya tutu tu apa? benda ni rupanya.....luckily i have a baby boy ..but kalu dpt baby girl in future hopefully masa tu poket agak tebal..hahahuhuhihihhehehe

cira said...

mama arissa - salam... mica skrg baru 10bulan... besday lagi 2 bulan lar.. jom la beli utk gegel kite!! hihihi

at - aku gerenti, nnti adik aiff (kalu girl) ko pun meroyan cam haku ni.. hihihi

Arissa Zoela said...

cira..kalau awak jumpe kt mane2 gtau ye..teringin jugak..hehehe..