Saturday, January 29, 2011

semua misha punye

salam..

ari ni nk share plak pasal shopping online.. tapi bukan kat blogshop ye kawan2.. aku ngan kawan2 forum yg dikasihi telah maju setapak lagi dlm arena shopping online.. kami pakat2 online kat http://oldnavy.gap.com/..
kawan2 aku ni plak sehati sejiwa ngan aku.. makin menjadi2 lah.. kuikuikui

selepas dua 2 malam aku godek web ni.. ade la a few items yg aku berkenan dan terus wat list.. best betul la dok sane, sokmo ade sale,. patut la baju Aiff lawa2... kekekekke

ni la list yg aku quote kat kawan aku tadi..





yg ni ade less.. beli 2 lagi less $2.50each

yg ni $6.00

yg ni $6.00

yg ni $5.00

yg ni $5.00


$2.75
so totalnye bersamaan $ 29.97.. murah gak kan.. x 3.2 kot.. pastu kami share postage lar... pada mulanya mmg ade lagi  wabsite yg best2.. tp sbb nk buat ubat lepas gian (bak kata fara) so kami stick to 1 website dulu.. yg lain later2 k.. sebenarye ade banyak baju yg cantik2 tp dh sold out.. sedey taw.. ni nk try2 je beli... kalu success bleh try lagi.. hihihi,, (try2 ko 5 lai ek ira... )

2 web yg baju and sale dia hot2 tu adalah seperti dibawah.. happy viewing...

1. http://www.kohls.com
2. http://www.childrensplace.com/

hrmmm.. kawan2 ade lagi tak yg best2... share plss...

dalam suka suki kami mengorder tu, ade satu masalah lar... paypal macik fara kene tggu 2-3 hari lagi utk verification.. harap2 sume goes well.. takut nnti ade yg tdo mimpi2 baju jek.. penat weii.. 2 ari teleng pale pilih2.. bile pilih, esok ngk dh abes.. ade kenan, tp xde saiz..ade yg ari ni sale $14.. esok nye dh rege asal...

cabaran tu wei.. kekekekkekeke

k la tata...
with luv, mama misha

4 comments:

ღnFashyaღ said...

untung nye cik misha, ari2 dapat baju baru...tapi baju die mmg comei2....

nanti dah dapat bgtau ler...boleh saya plak sambung shopping..miahahaha

cira said...

xde la ari2 awak... hihi..
tpkn kalu g mane2 tu kalu xde barang dia, x sah kan.. fashya pun same kan.. hikhikhik

pasal order online tu, nnti kalu success kite bgtau ek.. yeay!!

Ms.Gegirl said...

bencik..project kita x sukses.
aku tido x lena tau sehari sblm dpt tau psl paypal tu. 2 hari aku duk opis x buat keje..kkakakak..sudahnya plastik dr obersea pun tada tauu

mizzarenum said...

tp sumer dh sampai kan..... best sgt.. kikikik mica xdpt lagik baju dia...