Thursday, January 20, 2011

playgym

salamm..

Ari ni, macik cira nk share mainan yg  macik rase sgt worth to buy pada macik laa.. macik beli playgym ni mase mica umo 3-4 bulan rasanyaa.. playgym ni bagus untuk attract baby kepada color, bunyi dan bentuk mainan tu sendiri...

ni lar menan nye....


ni mase baru beli... mica tgh tdo, aku xcited nk try kat dia.. kekke

boleh main mase baring...
happy kan muka micaa.. hihihi

boleh ngk muka sendiri mase menyiarap...

dh besar sket, still leh guna gak.. main sambil berdiri..
 yg last ni, leh main dgn bantuan papa jek.. kalu aku, xde lar aku nk buat cam ni.. aku kan mak yg safety first.. kekekek

cha... takutt ekk...
Best kan.. Alhamdullilahh, at last ade gak mainan yg x membazir.. kuikuikui.. so ape tggu lagi, jom le beli ye kawan2..

p/s - aku masih lagi kagum ngan diri sendiri sbb aku x beli playmat tu.. x sangka wess... ekekkkeke...skrg tgh gigih tahan hati jgn beli pushwalker..kuikuikui
k laa.. tata

with luv, mama misha

No comments: