Friday, January 14, 2011

My 10th months baby

salam..

alhamdullilah.... rase mcm baru je update tentang misha on her 9th months besday... ayat klise.. how time flies... tp mmg betul pun... cepatnya masa berlalu, misha lagi 2 bulan dh nk setahun. syukurr ya Allah... :)

update pasal misha xde la bnyak sgt.. progress dia leh dikatakan same jek mcm last months.. cume akal je dh makin panjang... contohnye...

1. bila aku tnye, 'sape nape misha, angkat tgn...' dia akan angkat tgn mcm ni..

tegakk kan... kekekkee.. papa ckp, dh leh g school dh nih.

2. dh pandai main Rock A-stack yg aku belikan mase umo 6 bulan.. kalu dulu dia sibuk gigit2, skrg ni dh reti nk masukkan..

3. at last, nak gak dia main cak cekur udang gamit.. tp aku guna lagu lain, twinkle.. twinkle little star.. hihi..

4. jalan masih blum lagi.. berdiri lepas jek dah..

5. start makan nasi lembik.. kene letak kat pinggan yg kite2 makan. kalu letak kat mangkuk princess dia, hampess jek xlayan...

6. dh start nk kiss mama.... tp blum pndai kiss lagik.. bile sebut kiss. kiss... dia muncungkan mulut mcm nk kiss..

7. tu je kot... nothing much progress but make me impressed... hihhi

k laa.. tata...

with luv, mama misha

No comments: