Sunday, December 12, 2010

MAHA 2010 > I-city

salam..

* ini adalah entry bergambar..

last week we went to MAHA 2010.. papa yg xcited sesgt nk g.. sbb nk ngk usahawan2 tempatan yg berjaya dgn product masing2.. pagi2 sabtu tu kami dh bertolak.. skali dgn mak su mica.. best tau, ade mak su skali.. hihihi

jom layan gambar..
berseri2 muka nk g jenjalan yee dan merupakan kali pertama mica ke kl... yeayy!!


sessi pengisian perut @ RnR ayer keroh


dh smpi.. misha muka penat.. siann.. ni nk g tggu bas.. lame tauu.. :(


dah smpi... tu buktinye.. hihi

ramai gile manusia... termasuk kami... hihi

sepatutnye malam tu kami balik jb, tp disebabkn papa penat + malas nk drive, kami pun meneruskan penjelajahan... memula plan nk check in skali ngan fara.. tp hotel fully booked.. fara release kat kami, dia balik PD.. thx fara... hihi

pastu g jmpe adik oni sekeluargaa... syok berborak smpi kul 12 kot..papa oni la yg crikan tempat kami berteduh malam tu... dekat ngan i-city...

 sessi suai kenal ngan hemak oni.. mama? tdo kee??

papa2 ngan anak2


yeayy.. smmpi gak mama misha kat sinik ... kekkekkke

we are family..


sekian sahaja, gambr2 utk hari ini... malam tu kami tdo dekat hotel yg dekat ngan i-city... thx to papa n mama oni sbb booked kat hotel tu.. :)

esooknyee pagi2, kami bersarapan kat Jalan TAR, pastu g Mid Valley.. dlm kul 6 ptg tu, we are heading to JB...

best sgt2... thx u papa... muarrhrhhh.... leh kali mo jalan2 lagikk

with luv, mama misha

1 comment:

MuMMy CHoMell said...

cik ati aku sbb x jupe aku...sob2..nape x check in jew kat umah aku...semlm rm80 jew..kihkihkih