Tuesday, November 30, 2010

happy 6th anniversary

salam..

masih lum melelapkan mata pada jam ini.. sbbnye laki aku pakse minta tolong susun2 gambar ngan print report dia.. skrg dh siap.. nk shut down, tetibe tertengok tarikh.. it's 30 nov 2010.. terus ingatkan dia, dia pun nyanyi lagu anniversary versi ikut irama lage besday.. hempess tul...

6 tahun lepas..
1st time aku g dating tarikh ni la... muahahhaa.. dating kat bawah pokok kat kolej.. mase tu dia ade motor RXZ jek..mase tu kat parking kete.. kawan2 aku ngendap ngan sape la aku jmpe.. diorg sume nyorok2 kt kete dekat2 ngan parking.. pastu mase agak2 aku dh nk naik bilik, diorg pun lariii masuk bilik... heran aku bile ngk kt bilik ade sume geng2 aku.. walhal aku ade sorang je roomate.. pastu diorg x tahan, terus tnye aku.. aku pun malu2 jawab... ke aku x jawab ek.. lupe plak dah... hihihi...aku x naik pun motor, bile dia ajak g jauh sket,, aku ajak naik bas.. tu pun 2-3 kali jek.. pas banyak kali dia ajak kuar.. kalu nk jmpe pun dia g kolej aku la.. smpi kawan aku kate, sabar nyee dia.. takut dia g carik pompuan lain jek.. seram tau aii mase ni... terus aku nk g makan tp kat cafe atass jek... hihi.. smpai la dia beli kete kelisa kuning.. baru la panjang langkah... hihihi...alhamdullilah... berkawan la kami smpi ke jinjang pelamin...

sekarang..
kami telah dikurniakan seorg puteri..  harapan aku semoga ikatan perkahwinan ini akan berkekalan hingga ke syurgaaa...amin..'org soranggg je tauu dia'... even mulut laki ai ni kasar sket.. lawak pun kasar.. gurau pun kasar... tegur pun straight to da point, xde nye romentik2 ni... tp aku tau dia sayang kat aku.. muahahha... ape yg aku nk (aku ni banyak hajat terpendam), insyaAllah sedaya upaya dia akan usahakan... aku pun nk berusaha jadi isteri yg baik, penyabar, berjimat dan rajin ke dapur... amin...

hadiah?? aku x mintak pape... cukuplah dia tanam hasrat nk bawak aku g I-city.. even tak tau bile la nk g tu.. kekekek.. handbag?? owwhh itu permintaan ku yg lepas.. kuikuikui

~ bile ade anak, aku x rase mcm nk pape plak, cukup la dia sayang aku ngan misha... plus x kedekut bile aku mintak duit nk beli baju misha..sume untuk budak ni....jeng... jeng.. jeng...

eh... tunjuk montot plak...
(gambar ni diambil sbb nk tunjuk bukti kat wan yg misha bgn2 pagi dh g masuk bilik nk berkemass)

ni dia... hihih

with luv, mama misha

1 comment:

LUTH ^_^ LUNA said...

citt x nak naik moto sbb layan balak yg ada bumbung je sbnrnya....hahaha....