Sunday, July 18, 2010

Gilaaa lahhh lu

salamm..


hooooo oiiiiiiii.. (ala2 dato m daud kilau.. hakhakhak)..
kali ni aku nk cite pasal shopping... best kn topik ni... huhuhu

aku tak tau la aku ni masuk dlm kategori gile shopping @ juru shopping tegar ke tak... tp aku tau sume pompuan pun suke shopping kannnn... kann.. kan...

kalu leh sume mende nk beli..skrg dh ade anak dara... sume mende pun beli utu dia.. utk aku?? hrmmm... kalu beli 2 lai baju aku, mesti 4 lai baju dia...tu x masuk barang2 menan lagik.. socks... headban... adoooii yaii....

yg paling herannye.. kalu xde duit sgt2 pun aku g beli headband ngan stokin... tu pun dh puas2kan napsu membeli aku.. hikhikhik...

bukan just shopping mall jek, blogmall pun aku terjah... tegar kannnn....
tp setakat ni aku penah beli baju mica, baju aku, jam, kasut/stokin mica, seluar mica, opsss.. lupe plak.. setahun lepas.. aku beli bunge telur, paper bag, kad kawin pun online gak....
aku kadang2 rase beli online ni murahhh...

tp td aku dpt satu pelajaran baru.. aku ingat nk beli menan mica online - pre-loved item.. rege rm90.. tp bile g toy r us brand new rege dia 119.90... yg pre-loved lum masuk postage lagik kan.. which one is better??of coz yg baru kann.. hikhikhik... kesimpulannye, servey dulu baru beli... :)

k laa... membebel plak... hrrmm.. baju raya mica dh almost settle.. cume baju tdo jek x beli lagi..best nye beraya ngan anak & suami.. tp xleh hepi sgt since kami baru je kehilangan MIL yg disayangi.. :( korang... doakan al-fatihah kat mak mertua aku eakk.... tq in-advance...

k la... tata...

No comments: