Monday, July 12, 2010

Fasa Baru dlm Kehidupan

salam..

ari ni tergerak gak aku nk update pasal ni..

hrmm.. maarup dh officially tender utk resign last month.. dia n wat bisness sendiri.. dh tekad sgt dh nampaknye.. mmg aku nampak dia sgt suke berniaga... tp aku x jangka senekad ni keputusan yg dia buat...

dulu susah aku nk terima.. macam2 aku pkir.. aku asyik pikrkan ape yg org lain cakap kelak...

tp skrg aku dh redha.. redha seredha2nyee.. aku yakin dia mmg akan nertanggungjawab dgn keputusan dia ni.. sblum2 ni pun, aku tau dia mmg akan berusaha dapatkan ape yg aku hajatkan..

"dia... skrg hajat org, nk dia bersungguh2 ngan bidang baru ni.. biar lambat naik dia... asalkan bertahan lama... jgn naik mendadak then jatuh tergadah.... nauzubillahhh...
skrg org percaya setiap usaha, insyallah Allah swt akan membalas dgn yg setimpalnyaa... yg penting kite usaha plus sabar.....

org yakin dia akan jaga org ngan misha elok2.. org tau dia akan kotakan janji2 dia.. org harap sumenye berjalan seperti yg dia harapkan... InsyaAllahh..."

skrg ni... aku tau dia sgt perlukan aku as his back bone.. aku perlu support dia supaya dia x down.. jgn lemahkan semangat dia.. jgn lokek bg kate2 semangat kat dia... sentiase mengingatkan kalu dia terleka... doa yg terbaik utk kami.. semoga semua urusan dipermudahkan... aminn

semoga De Rezky Enterprise merupakan titik tolak permulaan kerjaya dia sbg seorng bisnessman.. semoga memberi rezeki yg halal seiring dgn name yg kami pilih itu.. insyaAllahh.... :)
ayat 1000 dinarr...

No comments: