Sunday, July 11, 2010

Dah 4 bulan la mama...

salam..

lame dh x update blog ni.. even bukan utk sy publish pun, at least leh jadi bahan bacaan utk misha ngan adik2.. (adik2?? nnti2 la yee... hehehe)

ari ni misha dh 4 bulan.. alhamdullilah... dh makin bam bam.. dh makin cerdik.. syukur ya Allah di atas kurniaan yg satu ini.. :)

misha dh boleh menyiarap.. sekaran n dok kemaruk nk menyiarap.. bangun2 tdo jek terus menyiarap.. nnti dh pandai merangkak bangun tdo terus ilang merayap agaknye.. hikhikhik

ok laa.. progress misha @ 4months old

1. of coz nk cite dia tgh kemaruk menyiarap
2. gemar sgt berduet zikir ngan papa.. even sometimes pitching dia lagi kuat dr papa..dh mula pot pet pot pet... riuh dh rumah ni.. :)
3. dh mule nk explore kaki plak.. kalu x smpai nk capai dgn tgn, dia akan sepak guna kaki..
4. dh kurang minum susu.. risau gak hatii.. syukur alhamdullilah susu badan ade lagi.. even just utk tdokan misha.. ok laa than xde.. huhu
5. dh tdo malam.. akan bgn antara kul 2.30 - 4.30 utk susu... then bgn subuh.. tgh mama papa siap g keje.. (since mase 3 bulan sy x update, misha masih x tdo malam mase umo dia 3 bulan.. makanyaa world cup la peneman saya malam2... )
6. rambut makin lebat.. (cumill.. hikhikhik.. sape la lagi nk puji kalu bukan mama dia kannn... )
7. pattern nk poo poo still da same... xpe2.. take ur sweet time yayang... :)
8. dh kenal dah name dia...
9. sangat suke tersenyumm.. pantang ade camera depan mata, dia akan statik utk bg change mama dia snapping.. hhihi
10. berat x update lagi sbb esok bau nk g klinik.. rasenye x naik banyak sbb misha dh kurang susu..
11. misha got new botol susu, ratlle, ball, soother for her 4mos besday..baju2 baru x termasuk dlm senarai adiahh... heheh

k la.. 11's updated bout my doter.. jmpe lagi... tataaa

picca of my heart..

hepi 4 months old sayanggg....mama papa luv u...

p/s 1 - papa eventhough gambar dia xde dlm picca of my heart tu, tp u always dlm ati i.. ahakk....

p/s 2 - tq dia.. belikan bb utk org as aniversary kite.. also terharu sbb kamu xmo adiah... kami ckp misha tu adiah utk dia... lebiuuu....

No comments: