Tuesday, April 6, 2010

Thank you..

salaam...

ziarah menziarah ni mmg mcm perkara harus klu ade newborn bb xspecially if yg bersalin tu besfren, opismate, jiran, sedara mara @ ipar duai..kalu dulu aku g umah org, ngk bb.. tp aku jarang amik + dukung sbb aku ngk bb ni kecik sgt.. fragile sgt.. tp skrg bile dh ade misha ni aku dh okeyyy... no more takut2.. yo lahhh anak sendiri.. hehehe

kalu dulu, aku sesibuk g ngk org.. pastu pening nk beli ape.. end up mesti bli bju.. kdg2 set tilam..pling slalu bagi duit sajokk... hehe..

aku + misha pun x terkecuali dr kunjungan2 itu.. sgt happy bile ade org dtg ngk kite, terus act mcm x sakit.. tp 4-5 ari pas bersalin tu mmg menyenggau rasenye bile nk duduk lame2.. hehehe

syukur, murah rezeki misha, dpt mcm2 adiah yg aku x terpkir dpt pun ade.. best sgt, ngk adiah2 misha..rase cam misha sgt welcomed ke dunia ini... :)

sy sgt happy once bgn tdo, ada baby kat sebelah.. kadang2 tgh tdo, kadang2 tgh standby nk melalak sbb lapar... sgt heaven perasaan itu... TERBAIKKK....

baby ni la misha saye.... muarrhhhh..

ok, back to da topic, aku nk wish zillionnnn thank you pada yg sudi dtg visit sy + misha... also tq for the token toooo... :)

adiah2 ni, misha received since dia 8 bulan dlm perut mama..murah rezeki misha.. :)
tq to lin, kak lin (kakak angkat.. hehehe), kak ngah + pak ngah misha to be.. heheh


tq to maria, kawan papa, faiz, kak nurul

tq to zaiyana, za, at (bp tu mama nyeee.. :) )

tq to kamaliza.. actually ade 2-3 lai baju lgi org bg, tp sempat nk snap.. nnti snap mase misha dh pki laaa

tq to QASHE dept, geng surau, ngan yati...


tq to kak aii & zaii..
misha said : tq sume yg bg adiah ngan duet2 kt misha....nnti raye bg lagik... (ni mama ckp..ekekeke )

ni mama + papa yg adiahkn kt misha since lg ahad ni misha dh 1 bulan... tp misha refused to duduk dlm ni... nape cyg.. tecik lg eh... nnti kite naik lg eh syg..

k la.. nk ngk misha tdo... heheh..

No comments: