Thursday, April 22, 2010

Confinement

salam...

11/03/10 ~ 23/03/10

Alhamdulillahh.. diam x diam ari ni dh 44 hari aku berpantang..maksudnye dh 44 ari aku wat mende2 yg totally lain dlm hidup aku sebelum2 ni.. dh 44 ari aku berbengkung.. dh 44 ari menu aku adalah sgt limited (tp dlm minggu2 last ni, mak ade bg aku kelonggaran kat aku.. hehe).. dh 44 ari aku x kuar rumah tanpa sebab yg munasabah.. dah 44 ari aku menetap kat umah mak aku.. yeayy!!..
Ape pun yg paling best skali dh 44 ari aku ade misha.. dh 44 ari aku + maaruf + family aku menatap wajah amanah Allah swt ini... dh 44 ari kami bergelar mama+papa+wan+atuk+mak su +mak ngah...dh 44 ari aku melayan karenah anak aku ni.. sgt best perasaan tu..


Ni misha mase baru lahir..

20 hours old


19 hari


27 hari


40 ari (botakk sudaa)

ape2 pun.. yg paling penting dh 44 ari mak jaga aku + misha..x penah aku dgr mak mengeluh kalu dia penat even aku tauu mak penat.. kalu aku risau, mak cerita pun bgtau pengalaman berpantang dia..
mak jaga aku mcm tuan putri.. aku x yah wat keje sgt pun.. smpai la abes pantang..
mak gilir2 bgn pagi2 ngan aku.. kadang2 dia temankan aku susukan misha..
skrg dh abes pantang, maaruf dh ajak misha balik.. eleh.. sbnrnyee nk ajak aku kan.. hheehe..
mak tentunye org yg paling sedey... aku pun sedey nk balik umah..sob.. sob.. sob...
makk kak long sayanngg mak terlalu banyakk...

No comments: