Monday, December 28, 2009

Our 1st Trial

salam..

Nk cite pasal umah.. we have decided nk beli umah kat ceruk celah mane pun x kisah asalkan located kat Mutiara Rini (MR)..Nape MR? Sebabnyeee..
1. Berada di tgh2 laluan utk ke tempat keje kami..
2. Dekat ngan umah my parent - nnti senang nk antar bb
3. Dekat ngan Taman U yg ade banyakkkkk facilities..
4. Kawasan dia yg tenang..
5. Harga pun within our budget..

ni flyers dia.. kami dh usha2 umah ni since dr start hoarding pasang tauuu.. :(



tp nk dijadikan cerita, bukan rezeki kami lagi..
even dtg awal setengah jam.. tp keadaan kt sales office dh penuh gile2..
dia ade guna system numbering.. rupe2nye, number tu dh lameee abes since dia susun kusi 3 ari sblm launching date..
ade yg sanggup 3 ari 3 malam berkampung utk cop nombor tu..
tp aku tggu gak smpai last number.. dgn harapan diorg ade yg x minat dgn location bile ngk layout nnti..
harapan tinggal harapan bile sume lot utk BUMI sold out...

hish.. hish.. diorg ni beli umah mcm nk g beli ikan laa.. hehehhe

xpe la.. bukan rezeki kami.. mungkin rezeki kami utk umah yg besar... kekekekkeke..

tp.... kami register gak utk waiting list which is saje2 utk sedapkan hati.. at least kami dh usaha hingga titisan terakhir..keekkeke..harap2 ade yg yg reject atau loan x lepas ke.... walaupun harapan tu sgt la tipisss..

ok la..

tata

No comments: