Thursday, September 17, 2009

Salam Aidilfitri...

Salam..

It's been a long.. long.. long.. time aku x update blog ni.. password pun dh 5, 6 kali try baru bleh.. hehehheheh

Banyak bende nk cite, tp tak tau nk start dr mane...
Banyk mende2 happy happened dlm dunia baru saya.. syukur Alhamdullilahh.. :)
Banyak gak mende2 yg hampess... wakakakka

yg hampes dulu k..

1. sy still x pandai masak cam dulu.. sy ade cube.. tp skrg dh xde practice.. since saye mabuk2.. mabuk ape?? later k..
2. Maaruf yg banyak wat keje dapur skrg.. since dia mmg 'lincah' di dapur. even sometimes dia lagi tau susun atur barang2 dapur compared ngan saye. sungguh malu..
3. Sepanjang pose ni, ade la sekali dua saye bangun dulu mase sahur.. selebihnyee dia yg bangun.. panaskan lauk.. masak nasik.. buat air.. then dh siap terhidang.. baru la saye bangun makan.. baik kan suami saye.. tp sy x penah bgtau dia yg sy kagum ngan dia... :)

yg best...

1. saya happy bergelar isteri kepada maaruf tp kadang2, sy x bley nk lupakan family sy.. maklum lah.. dok dekat2.. same road..
2. sy dh pregnen.. syukur alhamdullilah.. mggu ni dh 15mggu dah.. :)
3. sy suke masak2 utk dia.. tp sy jarang masak.. sy x tahan bau gas x dapur.. nnti muntah.. :(
4. Maaruf sgt baik.. he threated me like princess.. hahaha.. kadang2 baju pun dia basuhhh..
5. Saya x sabar nk beraya ngan dia... i love uuuuuuu...............

k la. later sy akan usaha aktifkan blog ni lagik..

till thenn..

SELAMAT HARI RAYA & MAAF ZAHIR BATIN....

No comments: