Tuesday, March 31, 2009

59 days to go~~

salam..

alamak... lagi 59 ari jek lagi.. lebey kurang 8 kali weekend jek lagi menjelang majlis kawen sy.. best ke kawen eh.. yg pastinye, skrg ni sy rase penat nye aje.. hehe...
tp kene pujuk hati.. so far, x penah lagi org ckp kawen tu x best.. ahakkss...

entry ni copy paste dr yg lepas.. sy nk track balik ape2 yg done atau pending..
a few things yg sy kene follow up utk bulan March (i've updated on 30 March)ni adalah seperti berikut:
~ kene follow up ngan kak nor , bayar lagi staged payment - salam..

diam tak diam lagi 92 ari lagi sy nk get married..
perasaan?? skrg ni th xcited modified draft kad kawen.. hehe

a few things yg sy kene follow up utk bulan March ni adalah seperti berikut:
~ kene follow up ngan kak nor , bayar lagi staged payment - blum
~ kene antar baju nikah kat kak ima, danga bay - done (amik 29 April)
~ kene ready duet kad kawen since kad kawen tu bakal siap dlm bulan 3..(tgh pkir2 cam ne nk amik, nk COD @ courier..) - done.. kad ade pada saye
~ kene follow up dgn akak aleen, yg wat kan bunga telur stokin tu.. bayar balance as i said to be collected by end of March.. (juga memikirkan cam ne nk amik ni.. atau same2 date amik kad.. gud idea!!.. tp pade dia mesti idea yg memenatkan.. hehe)- done (tinggal pos aje)
~ kene siapkan door gift utk kawan2.. as i scheduled nk siapkan in february.. hua hua hua.. - siap
~ proceed dgn door gift belah dia.. - in-progress
~ standby idea2 utk reben kat kad tu since dia dh bagu idea bernas suruh buat holes.. - cancelled sbb x jd wat lubang... maybe nk letak something tp x decide lagi
~ mula2 print name2 kawan2 yg dh ade alamat.. (tp bulan 4 pun bleh ni.. hehe) - blum
~ sampul gift utk kendarat.. - done...
~ paper bag..- done..ni mmg keje mengejut.. tetiba sy nk order v-box dr kl gak... so sy discuss ngan orange2u supaya siapkan ujung bulan 3 since sy naik kl utk amik kad.. alhamdulillah.. walaupun ade miscommunication sket.. tp st puas hati dgn quality v-box tu.. paling puas sbb murah plus x pasal2 sy dpt bunting free ngan angah pun dh ready ngan paper bag dia.. keh keh keh ...

i'll prepared a new list to do utk April.. then carry forward mane2 yg outstanding lagi..

insyaAllah.. mase depan yg cerah kan jd milik kita.. :)

k la..
babai

No comments: